Totuus terrorismista


9/11

Virallinen kertomus terrori-iskuista

Syyskuun 11. päivän aamuna vuonna 2001 joukko mattoveitsin aseistautuneita
arabeja kaappasi neljä matkustajakonetta. Yksi koneista ohjattiin WTC:n
pohjoistorniin kello 8:46 ja toinen etelätorniin kello 9:03.

Kolmas kone törmäsi Pentagoniin kello 9:38 neljännen syöksyessä maahan Pennsylvaniassa
kello 10:03. Törmäysten ja tulipalojen heikentämät pilvenpiirtäjät luhistuivat
maan tasalle, ensimmäinen 56 ja toinen 85 minuutin kuluttua iskuista.

Kolmas pilvenpiirtäjä, WTC 7, luhistui maan tasalle kello 17:20 pohjoistornin
sinkoaman teräsromun ja huoneistopalojen vahingoittamana. Afganistanissa
oleskellut Osama bin Laden nimettiin pääepäillyksi välittömästi iskujen
jälkeen, ja nimilista kaappareista oli valmis muutamassa päivässä. Yhdysvallat
hyökkäsi Afganistaniin noin kolmen viikon kuluttua iskuista.

Miksi epäillä virallista kertomusta iskuista?

Tiedämme, että Yhdysvaltain hallinto valehteli järjestelmällisesti Irakin
joukkotuhoaseista oikeuttaakseen hyökkäyksen maahan. Irakin sotaa perusteltiin
myös Saddam Husseinin tekaistuiksi osoittautuneilla yhteyksillä
syyskuun 11:nnen terrori-iskuihin. Näiden iskujen virallisen selityksen
tueksi esitetyt todisteet eivät ole yhtään vakuuttavampia.

Meille on kerrottu 19 arabiterroristin nimet. FBI:n johtaja Robert
Mueller kuitenkin tunnusti syyskuussa 2001, ettei kaapparien henkilöllisyydestä
ole lainvoimaisia todisteita. Niitä ei ole myöhemminkään esitetty.
Useita kaappareiksi väitettyjä on BBC:n ja Telegraphin mukaan löytynyt
elossa eri maista. Nimilistaa ei ole muutettu. Pitäisikö meidän silti uskoa,
että nuo viranomaisten nimeämät miehet toteuttivat iskut?

Kesäkuussa 2006 FBI:n puhemies Rex Tomb tunnusti, ettei FBI:llä ole
riittäviä todisteita Osama bin Ladenin osallisuudesta iskuihin.
Iskuilla on siten perusteltu kahden valloitussodan käynnistämistä, vaikka
esitetyt todisteet eivät oikeudessa riittäisi kenenkään tuomitsemiseen.
Tarinan mukaan kaapattuja koneita risteili Yhdysvaltain ilmatilassa lähes
kahden tunnin ajan ilman, että ilmapuolustus puuttui tapahtumiin.
Sekoittivatko tuolloin meneillään olleet sota- ja terrorisminvastaiset
harjoitukset, joissa lehtitietojen mukaan mm. tuotettiin vääriä tutkasignaaleja
olemattomista kaapatuista koneista, ilmapuolustuksen toimintaa?

Ensimmäisen ja viimeisen kerran historiassa tulipalojen väitetään sortaneen
maan tasalle teräsrunkoisia pilvenpiirtäjiä (3 kpl). Rakennusten
sortumistapa vastaa hallittua purkua. Lähes koko todistusaineisto eli rakennusten
teräsjäänteet kuljetettiin nopeasti Kaukoidän sulattamoihin.

Kolmannesta
pilvenpiirtäjästä ei ole vielä kesäkuussa 2008 julkaistu tuhoselvitystä.
Miten yhteen maailman parhaiten suojatuista rakennuksista, Pentagoniin,
onnistuttiin iskemään ja vielä tunnin kuluttua WTC-iskujen alkamisesta?
Ja onko vain sattumaa, että uuskonservatiivien v. 2000 laatima strategiapaperi
Rebuilding Americas Defenses totesi USA:n maailmanherruuden
voivan toteutua nopeasti vain uuden Pearl Harborin myötä? Jo
vuonna 1997 presidentti Carterin turvallisuuspoliittinen neuvonantaja
Zbigniew Brzezinski totesi, että vain Pearl Harborin kaltainen tapaus
takaisi amerikkalaisten tuen laajalle kansainväliselle sodankäynnille.
Uuskonservatiivit saivat uuden Pearl Harborinsa. Onko meidän nyt vain
uskottava heidän kertomuksensa syyllisistä?

Koko artikkeli: http://www.saunalahti.fi/wtc2001/911-esitys.pdf
9/11

Syyskuun 2001 terroristi-iskujen jälkeen tapahtunutta tutkimaan perustetun 9/11-komission vanhempi neuvonantaja ja entinen New Jerseyn osavaltion yleinen syyttäjä John Farmer Jr. paljastaa syyskuussa julkaistavassa kirjassaan The Ground Truth: The Story Behind Americas Defense on 9/11, miten valtio sopi syyskuun iskuihin liittyvien totuuksien salaamisesta. Kirja paljastaa myös, miten yleisöä on vakavasti johdettu harhaan siitä, mitä aamuna 11.9.2001 tapahtui. Jollain tasolla hallitusta, jossain vaiheessa oli sopimus siitä, että totuutta tapahtuneesta ei kerrota, Farmer sanoo. Farmer ei ole yksin väitteidensä kanssa.

Vuonna 2006 The Washington Post -lehden haastattelussa Farmer kertoi olevansa järkyttynyt, kuinka erilainen totuus oli kerrotusta. [NORAD:n] nauhat kertovat radikaalisti erilaisemman tarinan, kuin meille ja yleisölle on kerrottu kahden vuoden ajan. Tämä ei ole totuuden muokkaamista. Tämä ei ole totta.

FBI:n agentit suojattu syyskuun iskuihin liittyvässä oikeudenkäynnissä

Vaikka syyskuun 2001 iskut tapahtuivatkin kohta jo kahdeksan vuotta sitten, on tapahtumiin liittyen oikeudenkäyntejä edelleen menossa. Liittovaltion tuomari Alvin Hellerstein päätti, että lentoyhtiöt ja muut alan yritykset eivät saa käyttää FBI:n agentteja puolustuksen todistajina omaisten aloittamassa oikeudenkäynnissä. Yhdysvaltain hallitus halusi kieltää tämän, koska FBI:n nykyisiä ja edellisiä työntekijöitä olisi mahdotonta haastatella ilman, että kansalllista turvallisuutta vahingoittavaa salaista tai luottamuksellista materiaalia tulisi julki, ja siten estäisi kesken olevia operaatioita. Tuomari myös salli vain osia 9/11-komission virallisesta raportista käytettävän todisteena.

Hallituksen mukaan syyskuun 2001 iskut on FBI:n historian suurin tutkimus, joka tuotti 167 000 haastattelua, yli 155 000 todistetta ja yli 500 000 johtolankaa.

Todistajia peloteltiin, paljastaa uusi 9/11-muistio

Yhdysvaltain kansallisarkistosta löytynyt muistio lokakuulta vuodelta 2003 paljastaa, miten vuoden 2001 syyskuun iskuja varten perustetun 9/11-komission käyttämiä todistajia peloteltiin ja todistuksiin vaikutettiin Yhdysvaltain presidentin alaisuudessa toimivien hallituksen turvamiesten toimesta. Muistion mukaan turvamiehet muun muassa vastasivat itse todistajille esitettyihin kysymyksiin, sekä toimivat ja asettivat itsensä fyysisesti siten, että todistajien uskottiin pelkäävän siten, että he eivät antaneet kokonaisia ja vilpittömiä vastauksia. Turvamiehet myös tekivät sanatarkasti muistiinpanoja todistajien lausunnoista, jonka uskottiin vaikuttavan todistajien lausuntoihin, koska todistajat pelkäsivät esimiestensä lukevan lausunnot ja kostavan.

Vasta tämän vuoden alussa Yhdysvaltain kansallisarkistoon lisätty dokumentti jatkaa syyskuun 2001 iskuja varten perustetun 9/11-komission paljastuksien sarjaa. Muutamia viikkoja sitten 9/11-komission vanhempi neuvonantaja John Farmer Jr. paljasti, miten valtio ei kertonut koko totuutta iskuihin liittyen. Nyt löytynyt muistio on osuvasti nimetty Toimeenpanovallan turvamiesten todistajien pelottelu (Executive Branch Minders Intimidation of Witnesses). Dokumentin on kirjoittanut 9/11-komission tiimi 2:n Kevin Scheid, Lorry Fenner ja Gordon Lederman. Tiimin tarkoitus oli tutkia tiedustelutiedon keräämistä, analysointia ja hallintaa.

Muuta “nippelitietoa” kerättynä netistä

Syyskuun 23. päivänä BBC ja Daily Telegraph raportoivat, että neljä 19:sta FBI:n nimeämistä kaappaajista oli mahdollisesti elossa ja hyvässä kunnossa. Yksi heistä oli Waleed al-Shehri, jonka toimittajat olivat löytäneet Casablancasta, Marokosta. Kolmen muun kaappaajan, Abdulaziz Al Omarin, Saeed Alghamdin ja Khalid al-Midharin sanottiin asuvan Lähi-idässä. Syyskuun 19. päivänä FDIC jopa julkaisi erityisvaroituksen, joka listasi al-Midharin eläväksi (oikeusministeriö myöhemmin sanoi tämän olleen painovirhe). Nämä raportit ovat johtaneet väitteisiin, että kaappaajien nimet saattavat olla vääriä, tai että 9/11-komission raportissa hahmotellut kaappausskenaariot eivät mahdollisesti ole totuudenmukaisia

Perustuen vuonna 2003 Kanadassa toimeen pantuun tutkimukseen matemaatikko A.K. Dewdney olettaa, että syyskuun 11. päivän hyökkäysten yhteydessä käydyt puhelut olisivat olleet erittäin vaikeita toteuttaa. Dewdney perustaa väitteensä olettamukseen, että puhelut olivat kännykkäpuheluita. Tähän perustuen taloustieteilijä Michel Chossudovsky väittää, että osa 9/11-komission raportin luvusta koskien puhelinkeskusteluita on keksitty. Myös Chossudovsky perustaa väitteensä olettamukseen, että puhelut olivat kännykkäpuheluita. 9/11-komission raportin mukaan lennon 93 kolmetoista matkustajaa soittivat yhteensä yli 30 puhelua perheilleen ja pelastusviranomaisille. Salaliittoteoreetikot väittävät, että puhelut soitettiin matkapuhelimista; todellisuudessa kahta lukuun ottamatta puhelut soitettiin satelliitteja käyttävistä lentopuhelimista. Alkuperäisten raporttien mukaan United 93-lennolta soitettiin 10 kännykkäpuhelua. American Airlinesin mukaan heidän Boeing 757-koneissaan ei kuitenkaan ollut matkustajien lentopuhelimia. Raporttien mukaan lennolta 11 soitettiin kolme puhelua, viisi lennolta 175 ja kolme lennolta 77. Näiden lentojen puheluista lennon 11 lentoemännät Madeleine Sweeney ja Betty Ong nauhoittivat kaksi. Puheluiden puhtaaksikirjoitetun tekstin luonteeseen on väitetty liittyvän erilaisia epäsäännöllisyyksiä.

9/11 Komission Raportin mukaan lentojen 11 ja 175 ohjaamon äänittäjiä tai lentotietotallentimia tai mustia laatikoita ei löydetty WTC-hyökkäyksen jäänteistä. Kuitenkin kaksi World Trade Centerin raunioilla kattavasti työskennellyttä miestä sanovat, että he auttoivat liittovaltion agentteja löytämään reittilentokoneiden neljästä mustasta laatikosta kolme:

“Kerran minut määrättiin opastamaan liittovaltion agentteja ympäri paikkaa lentokoneiden mustien laatikoiden etsimiseksi. Olimme valmiita lähtemään pois. Maastoautoni oli pysäköity portaiden yläpäähän Brooks Brothersin sisääntuloalueelle. Me lastasimme tarvikkeita suunnilleen miljoonan dollarin arvosta ja kiinnitimme sen maastoautoon. Oli yhteensä neljä mustaa laatikkoa. Me löysimme kolme.”

Kansallisen liikenneturvallisuushallituksen edustaja Ted Lopatkiewicz huomautti: “On erittäin harvinaista, ettemme saa tallentimia takaisin. Minulle ei tule mieleen toista kotimaista tapausta, jossa emme olisi löytäneet tallentimia.”

Huolimatta lennon 93 ohjaamon tallenninta, lentojen 77 ja 93 mustia laatikoita joko ei koskaan löydetty tai niiden sanottiin olleen liian vahingoittuneita sisältämään tietoa. Huhtikuun 18:ntena vuonna 2002 FBI salli lennon 93 uhrien perheiden kuunnella äänitteitä. Vuoden 2006 huhtikuussa ohjaamotallentimen puhtaaksikirjoitettu teksti julkaistiin osana Zacarias Moussaouin oikeudenkäyntiä.

Alkuperäinen FEMA:lle tapahtumien tutkintaan annettu budjetti oli vain 600 000 Yhdysvaltain dollaria. Kokonaisuudessaankin tutkimuksiin budjetoitiin vain 15 miljoonaa dollaria. Vertailun vuoksi presidentti Clintonin seksielämän tutkimuksiin käytettiin 40 miljoonaa dollaria.

Osama bin Ladenin Yhdysvalloissa asuneet sukulaiset lennätettiin pois maasta kuulustelujen sijasta.

On esitetty, että Yhdysvaltain hallinto olisi rahoittanut 100 000 dollarilla pääterroristina pidettyä Muhammed Attaa Pakistanin sotilastiedustelun ISI:n silloisen päällikön kenraali Mahmoud Ahmadin kautta, joka oli iskujen aikaan Yhdysvalloissa.Yhdysvaltojen hallinto on kieltänyt asian

Miksi Yhdysvaltain hallitus olisi suorittanut hyökkäykset?

1. Yksi syy on maailman öljyn saaminen hallintaan, erityisesti Keski-Aasian ja Lähi-idän ja Bush-Cheney hallinto tuli valtaan valmiine suunnitelmineen hyökätä Afganistaniin ja Irakiin.
2. Toinen syy on asevarustelun rahoittamisen valtava lisääminen näiden uusien sotien maksamiseksi.

Nämä kaksi elementtiä vaativat lisäksi tapahtuman, joka saisi amerikkalaiset hyväksymään nämä imperialistiset politiikat:

“Tämä muodonmuutosprosessitulee todennäköisesti olemaan pitkä ilman jotakin katastrofaalista ja aktivoivaa tapahtumaa kuten uutta Pearl Harboria.”

Entinen huumepoliisi Michael Ruppert on pääasiallisesti Öljyhuippu-kriisistä raportoivan vaihtoehtoisen From the Wilderness uutisjärjestön luoja. The Truth and Lies of 9/11 luennossaan hän väittää, että pääasiallinen motiivi syyskuun 11. tapahtumille ja sitä seuraaville sodille oli tarve saada tekosyy sodan käynnistämiseksi viimeisistä jäljellä olevista öljylähteistä. Hän myös korostaa huumeiden salakuljetusteollisuuden tärkeyttä ja arvoa maailman taloudelle, arvioiden huumebisneksen olevan melkein 600 miljardin dollarin arvoinen Wall Streetille ja bisneksen luomaa rahaa peseville yhdysvaltalaisille pankeille. Ruppert pohdiskelee, että vuosien 2000 ja 2001 aikana Talibanin käytännöllisesti katsoen hävittämä Afganistanin oopiumiteollisuus on saattanut olla syy siihen, että maa valittiin Lähi-idän öljysotien aloituspaikaksi.

Terrorismin vastainen sota, erityisesti Afganistanin ja Irakin miehitykset luovat massiivisia voittoja öljy-, turvallisuus-, ase-, vakuutus- ja puolustussopimusteollisuudelle. Sota-, tiedustelu- ja turvallisuusbudjetit ovat nousseet huimasti syyskuun 11. tapahtumien jälkeen. Lisäksi on myös väitetty, että huumeiden salakuljettajat ja rahanpesijät ovat hyötyneet suuresti Afganistanin ja sen oopiumipeltojen miehittämisestä. Kaikkien näiden tekijöiden on ajateltu saattavan olla merkittäviä selostettaessa operaation ja sen jatkuneen salassapidon menestystä.

On myös väitetty, että World Trade Centerin omistaja Larry Silverstein on saattanut hyötyä vakuutuskorvauksista. Silverstein hankki omistukseensa 99-vuotisen sopimuksen kompleksista vuoden 2001 heinäkuussa. Hyökkäysten jälkeen hän vaati 7,1 miljardin dollarin korvausta väittäen, että kaksi lentokonetörmäystä oli kaksi erillistä hyökkäystä. World Trade Center myös sisälsi suuren määrän asbestia, jota vaadittiin poistettavaksi; jotkut väittävät, että tämän homman suorittamisen kustannukset olisivat olleet yli miljardi dollaria. On myös väitetty, että rakennuksessa oleva toimistotila oli tuottamatonta ja alue oli kaupunkiuudistuksen tarpeessa.

On myös väitteitä, että suunnitelma Afganistanin valloittamisesta olisi tehty ennen syyskuun 11. tapahtumia. Heinäkuun 26:ntena vuonna 2001 intialainen julkisten tapausten aikakauslehti News Insight paljasti Yhdysvaltain ja Venäjän yhteisistä suunnitelmista hyökätä Afganistaniin Taleban-hallinnon syrjäyttämiseksi. Se raportoi, että Intia ja Iran helpottaisivat hyökkäystä. BBC raportoi syyskuun 18:ntena vuonna 2001, että heinäkuun puolessa välissä Yhdysvaltalaiset vanhemmat virkailijat olisivat kertoneet entiselle Pakistanin ulkoministerille, Niaz Naiklle, että sotilaalliset toimet Afganistania vastaan tapahtuisivat lokakuun puolessa välissä. MSNBC raportoi toukokuun 16:ntena vuonna 2002, että kaksi päivää ennen syyskuun 11. hyökkäyksiä syyskuun 9:ntenä vuonna 2001 presidentti Bush sai suunnitelmia maailmanlaajuisen sodan al-Qaidaa vastaan aloittamiseksi.